RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bravida har signert med Vålerenga

Sist oppdatert:
Blir samarbeidspartner de neste to årene.

Vålerenga og Bravida har signert en toårs samarbeidsavtale. Bravida skal inn i Vålerenga-poolen.

- Bravida er en nasjonal aktør, som samtidig har en sterk lokal forankring. Landet rundt støtter vi derfor i varierende grad lokale fotballklubber i alle divisjoner, sier markedsdirektør Stian Søhoel til vif-fotball.no.

- Region Oslo står for over 20 % av vår omsetning, og derfor synes vi det var naturlig å gå inn i Vålerenga-poolen. Hovedengasjementet vil ligge ut fra våre Osloavdelinger, men Bravida sentralt har valgt å gå inn for deler av totalpakken, basert på at vårt hovedkontor ligger i Oslo.

Vålerenga har i dag over 70 bransjeeksklusive samarbeidspartnere, og dette er mye av grunnen til at Bravida nå knytter seg til poolen.

- At vi får en eksklusiv tilgang til Vålerengas samarbeidspool var vesentlig da vi signerte avtalen. Men også samfunnsengasjementet Vålerenga Fotball har for hovedstaden er viktig for oss, sier Søhoel.

- Vi ønsker å benytte oss av samarbeidet som en plattform med tanke på de elementer som ligger i nettverket rundt Forretningsutvikling og rundt de muligheter som ligger i Hospitalitykonseptet.

- Samtidig ser vi på Ullevaal stadion som en mulig arena med tanke både på interne og eksterne arrangementer, både for Osloavdelingene våre med også sentralt. Vårt samarbeide med Vålerenga Fotball er i første rekke en lokal affære, men sentralt ønsker vi å benytte avtalen opp mot mulige nasjonale kunder med hovedsete i Oslo, avslutter Søhoel.

I Vålerenga er man fornøyde med å få på plass en ny samarbeidspartner før 2012-sesongen.

- Vi er fornøyde med å få inn en så stor og seriøs aktør i Vålerenga-poolen. At Bravida samtidig viser interesse for vårt samfunnsengasjement i Oslo gjør at vi ser fram til samarbeidet vi nå har innledet med Bravida, sier kommersiell direktør Esben Garlie i Vålerenga til vif-fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere