RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brødrene Ylvis hos Frithjof

Sist oppdatert:
De to brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har gjort suksess både på Øst- og Vestlandet. I dag tar de turen om bord til Frithjof som nå har fortøyd i Tønsberg.

Frithjof Wilborn har fått bra respons på programmet «Nettopp nå - i havn med Frithjof». Første uke hadde 328.000 seere i snitt. Fjorårets versjon av programmet, som ble sendt fra Oslo med Christine Korme som programleder, kunne vise til 245.000 seere første uka.

Gjester om bord

De to første ukene var Frithjof og seilskuta Eileen II i henholdsvis Kristiansand og Kragerø. Denne uka står Tønsberg for tur.

Første program fra sommerbyen sendes mandag 19. juli og da kommer brødrene Vegard og Bård Ylvisåker om bord til Frithjof. En annen gjest som tar turen innom, er Benny Borg.

Brygga i Tønsberg

Vil du følge med på når seilskuta Eileen og TV 2 ankommer Tønsberg havn, kan du klikke her. Tønsberg Blad har nemlig webkamera over Brygga i Tønsberg, men vi vet ikke sikkert hvor Eileen skal legge til ennå.

Husk også at du kan delta i «Nettopp nå»s sommerkonkurranse der du sender inn ditt MMS-bilde. Klikk på linken oppe til høyre for mer informasjon.

Se «Nettopp nå - i havn med Frithjof» på TV 2 mandag 19. juli kl. 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere