RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bredbånd tar av

Sist oppdatert:
Analytikerne Morten Sundstø i Alfred Berg og Ole Petter Kjerkereit i First har kjemetro på et rally i bredbånsaksjene fremover
Det er fremveksten av ip-telefoni som analytikerne til å ha kjempetro på bransjen. Analyseselskapet IDC kom i går med en rapport som gir store forventninger til det norske bredbåndsmarkedet.

De kom nesten samtidig med salgsoppdateringer fra NextGenTel og Catch som begge viser pen nettovekst i bredbåndsbruken.

– NextGenTel har hatt en hyggelig kursutvikling, og vi tror aksjen skal videre opp, sier analytiker Ole Petter Kjerkreit i First Securities til Dagens Næringsliv.

Meglerhuset har et kursmål på aksjen på 53 kroner neste 12 måneder.

– Catch har gjort et skikkeligrykk. Hele det norske bredbåndsmarkedet vokser sterkt for tiden, og utsiktene tyder på fortsatt sterk vekst. Det bidrar til kursstigning for bredbåndsselskapene, sier Kjerkreit til DN.

– Det går nesten ikke en dag uten at det er et eller annet seminar om dette. Alle skal tenke bredbånd nå og investorer posisjonerer seg, sier Morten Sundstø til DN med henvisning til det voldsomm ip-telefonifokuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere