Gå til sidens hovedinnhold

Brein inn i byrådet

Cecilie Brein overtar som byråd for eldre og helse når Sylvi Listhaug nå går ut i foreldrepermisjon.

Oslo: Eldre- og helsebyråd Sylvi Listhaug er i foreldrepermisjon fra 6. januar til 1. juli. Byrådsleder Stian Berger Røsland opplyser onsdag at byrådssekretær Cecilie Brein (Frp) vil overta som byråd mens Listhaug er borte.

28 år gamle Brein er fra Trondheim, men bor på St. Hanshaugen. Hun har vært medlem i helse- og sosialkomiteen i bystyret og tidligere sittet i bydelsutvalget i Bydel St. Hanshaugen.

Besøk Cecilie Brein på Twitter her!

– Engasjert og kunnskapsrik

Cecilie Brein har en mastergrad i politisk økonomi fra BI. Hun har studert i Brüssel og har sin bachelorgrad i sosialøkonomi fra Universitetet i Oslo.

Stian Berger Røsland sier i en pressemelding at Oslo får engasjert, kunnskapsrik og dyktig byråd som vikar for Sylvi Listhaug.

– Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med Brein i flere år og er overbevist om at hun vil ivareta den viktige oppgaven som helse- og eldrebyråd på en utmerket måte, sier Røsland.

Sjøtveit nestleder

Mens Sylvi Listhaug er i foreldrepermisjon, vil næringsbyråd Øystein Sjøtveit (Frp) overta hennes verv som nestleder i byrådet. Sosialbyråd Anniken Hauglie vil være sjef for byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester.

Se oversikt over alle byrådene her!

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling