Gå til sidens hovedinnhold

«Brenda» klar for 90210

Shannen Doherty har takket ja til en rolle i den nye spin-off serien av Beverly Hills 90210.

(SIDE2): Tidligere har både Jennie Garth (36) og Tori Spelling (35) sagt ja til roller i den nye spin-off serien 90210 som starter til høsten. De spilte rollene som «Kelly Taylor» og «Donna Martin».

Skal spille dramalærer
Jenny Garth har de siste årene vært opptatt med tv-serien What I Like About You mens Tori Spelling har spilt i et utall TV-filmer og små indiefilmer. Hun har også hatt sitt eget reality show.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå er også Shannen Doherty med på laget og skuespilleren som spilte Brandons tvillingsøster Brenda Walsh i den gamle serie vil dukke opp som dramalærer som skal regissere en musikal på West Beverly High School. Det melder svenske Aftonbladet .

Alle de gamle stjernene kommer til å være med i flere episoder og forhåpentligvis vil Shannen klare å samarbeide med de andre denne gangen. Hun har nemlig rykte på seg for å være vanskelig å jobbe med og ble i sin tid sparket både fra Beverly Hills 90210 og Charmed.

Gleder seg
- Shannen ser fram mot å komme tilbake til 90210, sier hennes talsperson Gabe Sachs til People Magazine.

En du helt sikkert ikke kommer til å se i den nye spin-off serien er Luke Perry som spilte rebellen Dylan McKay.

- Ærlig talt, det er ikke noe jeg har tenkt på, sa Perry tidligere da han ble intervjuet i The Billy Bush Show om et comeback i serien. Han la til at det ikke var noe han kunne se for seg nå, i det minste.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene