Brennhete Jonas Brothers

I den nye musikkvideoen til «Burning Up» får vi se Jonas Brothers slik vi aldri har sett dem før.

23.06.08 10:06

(YEYE): Trioen i gruppa Jonas Brothers har akkurat utgitt musikkvideoen til deres nye sang «Burning Up». Hvem hadde vel tro at vi skulle få se disse tre gutta som actionhelter?

Stor suksess
Jonas Brothers har allerede rukket å utgi to album «It's About Time» (2006) og «Jonas Brothers» (2007). I august er de klare med nytt album som de har kalt «A Little Bit Longer».

De tre Jonas-brødrene har hatt stor suksess med albumet «Jonas Brohters» som har vært på den kjente Billboard top 50-lista de siste 39 ukene og albumet har solgt over 1,2 millioner eksemplarer, bare i USA. Dette er et godt resultat for et band som ikke engang hadde kontrakt for et år siden, melder Female First.

Utsolgte konserter
Brødrene fra New Jersey har også solgt ut konserter i USA, i tillegg til konsertdatoer gjennom Asia og Mexico. For tiden er de på turné sammen med Avril Lavigne gjennom Storbritannia og resten av Europa.

Bond og Miami Vice
I sin nye videoen har brødrene det gøy med noen av popkulturens kjente actionfigurer. Nick spiller James Bond, mens Disney-stjernen Selena Gomez er gjesteopptreder i videoen og spiller en Bond-jente. Broren Joe spiller i Miami Vice i ekte pastellstil, mens Kevin er opptatt av Kung Fu.

Les også:Er hun den nye Miley?

Camp Rock
Jonas-brødrene har nå spilt inn en film for Disney Channel, kalt «Camp Rock» der de spiller i et band kalt «Connect Three». Joe (18) spiller her en ledende rolle som Shane Gray som får øynene opp for Demi Lovato.Nick (15) spiller rollen som Nate, en praktisk og sjefete person, og Kevin (20) spiller Jason, den ledende gitaristen i bandet.

17.juni ble det utgitt et soundtrack til filmen og selve filmen har premiere 20.juni i USA på Disney Channel. Filmen vil bli vist verden rundt i løpet av sommeren.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag