RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brennhett bomskudd

Dessverre for utviklerne av «Crash ’n Burn» er tittelen dekkende. Svært dekkende.

«Burnout 3» er et fantastisk spill. Med sin enkle og fabelaktig raske arkaderacing kapret det hjerter verden over. «Crash ’n Burn» er ikke en blåkopi av «Burnout 3», men lyser «Meg og».

Du starter som vanlig med et begrenset utvalg biler og skal krasje deg oppover resultatetlister og låse opp heitere biler og deler. I «Chrash ’n Burn» kan du både oppgradere og anskaffe nye kjøretøy.

Muligheten til å fikse på bilen er bare en av nyhetene. Climax har blant annet lagt inn en moderne versjon av «Chicken», og gjort motstanderne seigere enn i «Burnout 3». Nå må en serie vonde treff til før vedkommende biter i gresset, akkurat som i «Destruction Derby». Hver krasj gjør så biter ramler av bilene, og etter noen runder er banen full av vrakrester.

Hensikten med restene er at de skal fungere som hindringer, men det setter «Crash ’n Burn» sin lave og ujevne hastighet en stopper for. Vi snakker mer eller mindre konstant hakking, og når spillet går i normal hastighet er det ikke noe noen vil beskrive som «fort». Og hvem vil vel ha et bilspill uten noe særlig fart?

Legger du til den dårlige grafikken, lyden (som tilsvarer konstant øreverk) og en svak kunstig intelligens sier det selv at vi ikke anbefaler «Crash ’n Burn». De få nye ideene holder spillet unna laveste karakter, men det er bare så vidt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere