RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brimi og Lian viser deg de gode mattriksene

Sist oppdatert:
Fire ganger denne uken skal mesterkokken Arne Brimi, sammen med sin kollega Lars Lian vise TV2s seere god mat og gode råvarer i programserien Brimi&Lian.

Håper å inspirere
- Dersom folk, etter å ha sett Brimi&Lian på TV2 får lyst til å lage mat og får lyst til å kjøpe gode råvarer, så har jeg nådd mitt mål med TV-programmene, sier kokk Arne Brimi. TV 2 sender fire matprogram i serien Brimi&Lian mandag 4., tirsdag 5., torsdag 7. og fredag 8. juni. Alle dager kl. 19.30. Det blir mye god mat!

Samarbeid basert på kunnskap
Arne Brimi har i denne serien valgt å samarbeide med kokken og konditoren Lars Lian fra Trondheim, først og fremst på grunn av hans råvarekunnskap og hans fenomenale kunnskaper i forhold til de søtere produktene på menyene.

- Lars har en unik forståelse av smak, og hvordan smak skal bygges i en rett og i et måltid. Dette, koplet med en sjeldent god arbeidsteknikk gjør Lars til noe spesielt, ikke bare i Norge, men langt utover landets grenser, sier Arne Brimi.

Råvarer i fokus
Brimi understreker betydningen av råvarekunnskap:

- Kunsten å finne gode råvarer har for de aller fleste gått i glemmeboka. Jeg håper Brimi&Lian-programmene kan bidra til å trekke den fram igjen, sier Vianvangkokken fra sitt tilholdssted i Jotunheimen.

Du kan oppleve kokkene Arne Brimi og Lars Lian i fri utfoldelse i fire programmer på en uke på TV2.

Oppskriftene kan du se her.

Mer om Brimi og Lian finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere