RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brita kan bli Norges Ellen

- Hos meg er det åpent hus, - alt fra steppende åtteåringer til snakkende katter er velkomne, sier Brita Møystad Engseth.

(SIDE2:) Mandag går hun i Ellen DeGeneres fotspor når talkshowet «Bare Brita Show» har premiere på TVNorge. I sin glamorøse penthouse-leilighet tar Brita imot gjester som i varierende grad befinner seg i rampelyset.

- Drømmegjestene er delt inn i tre kategorier, forklarer Brita. - Det er de aktuelle, de halvaktuelle og de helt uaktuelle. Men de er hjertelig velkommen alle sammen!

Se også opp for dyr, barn, dukker, realitydeltagere, glade amatører og en rekke andre ting det ikke anbefales å ha live på fjernsyn.

I Britas myke og glamorøse sofa får gjestene god anledning til å snakke ut om seg og sitt.

- Alt og alle vil bli møtt med vennlig nysgjerrighet. Jeg lover! sier Brita. - I tillegg har jeg som målsetting at gjestene skal få lov til å snakke i hele setninger.

Til enhver tid finnes det rundt 300 talkshows på lufta rundt omkring i verden, og Brita er enormt stolt over å være en del av dette.

- Tenk å få gjøre noe som bare 300 andre mennesker gjør i hele verden! jubler Brita. - Det er jo nesten som å være astronaut, men egentlig ikke! Fantastisk!

Premiereprogrammets gjester er Ana Dahl Torp, Atle Antonsen, Elsa Lystad og Dansefeberdommer Merete Lingjærde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere