*Nettavisen* Nyheter.

Britisk kjendispar skilles etter offentlig krangel

London (NTB-DPA-AFP): Den britiske kunstsamleren Charles Saatchi har kunngjort at han skal skilles fra kjendiskokken Nigella Lawson ettersom hun ikke har tatt ham i forsvar og avvist at han er en voldelig ektemann.

Paret ble for en måned siden fotografert på en restaurant i London mens de kranglet. På bildet har Saatchi (70) hendene rundt halsen til sin kone.

Episoden førte til store medieoppslag og spekulasjoner på om Lawson (53) levde i et voldelig ekteskap. Saatchi fikk også en advarsel fra politiet, men slapp straff.

- Jeg føler at jeg har vært en klar skuffelse for Nigella det siste året, og jeg er skuffet over at hun ble rådet til ikke å uttale seg offentlig og forklare at jeg tar avstand fra alle former for vold mot kvinner, og at jeg aldri har krenket henne fysisk på noen måte, skriver Saatchi i en kunngjøring, som søndag sto på trykk i avisen Mail on Sunday.

Saatchi skriver at han er sønderknust som følge av bruddet og fastholder at de har vært svært glad i hverandre.

- Men det siste året har vi sklidd fra hverandre, heter det videre i innlegget, som er slått stort opp på avisens forside. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.