*Nettavisen* Nyheter.

Britiske Alex sjokkert - kott under trapp for 6.600 kroner i måneden

SJOKKERT: Britiske Alex Lomax ble sjokkert da hun var på visning i et kollektiv. Et rom, men kun plass til en seng, kostet over 6.600 i måneden. Foto: Twitter

- Så nettopp en utleieleilighet i London. VIRKELIG en seng under en trapp, som i Harry Potter - for 6.600 per måned!?

30.09.15 20:30

Britiske Alex Lomax var forbannet da hun kom ut fra en utleievisning i et kollektiv i Clapman, sørvest i London nylig, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Den potensielle leietakeren har nylig tatt avsluttende eksamen ved Nottingham Trent universitet, og vil nå flytte til London. I over én måned har hun forsøkt å finne et stedt å bo. Men denne visningen sto ikke helt til forventningene for unge Lomax.

- Jeg har nettopp bokstavelig talt blitt vist et rom som består av en seng under en trapp for 6.600 kroner i måneden. F you London, skriver hun på Twitter.

- Som i Harry Potter

Hun fulgte opp med en annen tweet, hvor hun trakk paralleller til bøkene og filmene om Harry Potter.

- Så nettopp en utleieleilighet i London. VIRKELIG en seng under en trapp, som i Harry Potter - for 500 pund per måned!?

500 britiske pund utgjør nesten 6.700 norske kroner. I tillegg til husleien skal det komme ytterligere 60 pund i andre regninger knyttet til boligen.

Klikk på bildet for å forstørre.

- SOM HARRY POTTER: Dette bildet viser rommet som hovedpersonen i filmene om Harry Potter bodde på. Foto: FlickrBildene av rommet viser at det ikke er plass til annet enn en seng. I annonsen for det ledige rommet, skal det stå at gjenboerne ser etter en vennlig, fordomsfri og utadvendt person, som kan bli en del av deres kollektiv.

- Vi er en fing gjeng som liker å henge mye sammen. Vi leter egentlig ikke etter noen som bare vil være på rommet sitt.

- Latterlig

Til avisen sier Lomax at hun reagerte med sjokk da hun ble vist rommet.

- Min første reaksjon var sjokk. Jeg skulle ønske jeg hadde blitt mer sint på utleieren, for jeg sa bare at det ikke var noe for meg og dro veldig raskt.

Resten av huset rakk hun ikke å ta en titt på.

- Han viste meg rommet først, så jeg fikk ikke sett mye annet. Jeg tror han sa det var tre eller fire andre som bor der.

Lomax sier hun er villig til å betale mye for et sted å bo, men ikke for et kott.

- Dette er bare latterlig.

Ifølge Daily Mail er det ikke kjent om rommet har vært leid ut tidligere. De har forsøkt å få en kommentar fra huseier, men har ikke lykkes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag