RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britiske aviser vender ryggen til Brown

London (NTB-Reuters): To britiske storaviser vender ryggen til statsminister Gordon Brown og hans Labour-parti, under en uke før valget i landet.

The Guardian, som tradisjonelt har vært Labour-tilhengere, oppfordrer sine lesere til å stemme på Nick Clegg og Liberaldemokratene.

- Når man inviteres til å omfavne fem nye år med en Labour-regjering og Gordon Brown som statsminister, er det vanskelig å føle entusiasme, skriver avisen i en lederartikkel.

Liberaldemokratene kan sørge for hardt tiltrengte valgreformer, mener The Guardian, som alt i 2009 krevde Gordon Browns avgang.

The Times vender også ryggen til Labour og oppfordrer for første gang på 18 år sine lesere til å stemme på David Cameron og de konservative.

- Tony Blairs Labour-parti lovet å modernisere gjennom sin satsing på næringsliv og sitt mot og sin vilje til å stå for noe i verden. Trist nok, over de siste 13 årene har det løftet bleknet, skriver avisens lederskribent. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere