RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britiske gravejournalister gikk i egen felle

To britiske gravejournalister, som utga seg for å være et barnløst par ute etter å kjøpe en baby i Bulgaria, fikk ikke den historien de var ute etter.

Jonathan Calvert og Heidi Blake i The Sunday Times var utstyrt med skjult kamera under møtet med en bulgarsk kvinne som angivelig var villig til å selge dem en baby.

Det de to britiske journalistene ikke visste var at den angivelige baby-selgeren var journalist i TV-stasjonen Nova og ute etter å avsløre hvordan barnløse par fra Vesten kom til Bulgaria for å kjøpe babyer.

Veronika Dimitrova filmet i likhet med de to britiske gravejournalistene møtet på en restaurant i Sofia i skjul. At de var ute i samme ærend ble først klart da Blake via epost la kortene på bordet og konfronterte Dimitrova med at hun var filmet i skjul.

Det ble dere også, lød svaret fra Dimitrova, som alt under møtet fattet mistanke til det britiske paret.

Mens Dimitrova laget og sendte sin reportasje, fikk ikke Calvert og Blake den historien de var ute etter, skriver The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere