RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney: - Ekteskap var nødrop

(AFP/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Britney Spears sier at ekteskapet med barndomsvennen Jason Alexander nok egentlig var et forsøk på å få oppmerksomhet fra hennes mamma og pappa.

Noen vil nok kalle «ropet» for litt voldsomt ettersom det vekket en hel verden. Men i et nytt intervju med kvinnebladet Allure sier Britney at hun mener det to dager lange ekteskapet med barndomsvennen Jason Alexander var et var et rop om hjelp til familien.

- Jeg kjente meg forvirret og glemt. Min mor var svært opptatt med min lillesøsters karriere og jeg visste ikke hva som foregikk i det hele tatt, sier Britney.

Britney fikk dog oppmerksomhet, både fra mamma og pappa – og resten av verden. De to førstnevnte sørget for at ekteskapet ble annullert i rekordfart bare to dager etter den fuktige vielsen i Las Vegas.

Spears, som rundt den perioden, var mye syk og borte fra rampelyset, sier at hun følte hun ikke trengte rådgivere i den vanskelige tiden.

- Jeg trengte min mor og far, sier hun.

Siden den gang har karrieren til Britney Spears igjen skutt fart og hun har giftet seg med danseren Kevin Federline.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere