RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney amok med paraply

(Foto: AFP/COURTESY OF KABC TELEVISION/Scanpix)
Sist oppdatert:
Britney Spears gikk amok med paraply på bilen til en paparazzifotograf.

(SIDE2:) Episoden skjedde da Britney Spears skulle besøke sin eksmann Kevin Federline i San Fernando onsdag kveld. Hun ringte på døren til Kevin tre ganger, men ingen åpnet opp for henne.

Da ble Britney så frustrert at hun tok ut en paraply fra bilen og jaget de fremmøtte paparazzifotografene. Deretter gikk hun amok med paraplyen på en bil som tilhørte en av paparazzifotografene, melder nettstedet www.x17online.com.

Fikk eksen på rehab
Det viste seg at både Kevin og deres to barn befant seg inne i huset.

30 minutter etter at Britney forlot stedet kom nemlig Kevin ut av huset og kjørte til en leilighet hvor han angivelig skal ha truffet Britney. Ifølge nettstedet ble det tidligere paret enige om at Britney skulle legge seg inn igjen på en rehabiliteringsklinikk.

Mot at Britney la seg inn har Federline trukket tilbake søknaden han la frem i retten tidligere i uken om umiddelbart overta foreldreansvaret for deres to små sønner. Federline har hittil bare hatt besøksrett, men de to har felles foreldrerett til guttene.

Ustabil
Torsdag la Britney seg inn på en rehabiliteringsklinikk for tredje gang på under en uke. Forrige fredag sjokkerte hun en hel verdenspresse da hun valgte å barbere bort alt håret på hodet.

Venner av Britney har forklart at hun barberte av seg håret som var fullt av såkalte extensions fordi hun var redd for lus.

Se video og flere bilder her(Ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere