RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LÆRER BARN Å DANSE: Kanskje kan det å undervise i dans være en måte å få livet på rett kurs igjen for Britney?
LÆRER BARN Å DANSE: Kanskje kan det å undervise i dans være en måte å få livet på rett kurs igjen for Britney? Foto: Sony BMG

Britney blir lærer

Sist oppdatert:
Mandag kveld fikk en gruppe unge dansere på fire til syv år sitt livs sjokk da selveste Britney spaserte inn for å undervise gruppen.

(YEYE): Det var ved Millenium Dance Complex i North Hollywood, Carolina den fallende popstjernen gjorde sitt overraskende inntog, skriver MTV.com.

Se stor bildespesial nederst i artikkelen

Det er langt mellom de positive medieoppslagene for Britney Spears, men kanskje dette er i ferd med å snu. Den fallende popstjernen høster positiv omtale for sine evner som danselærer - og for hennes gode barnetekke.

– Barna elsket henne, forteller rektor ved skolen Robert Baker.

Ifølge rektoren passer rollen som danselærer Britney som hånd i hanske. Hun har undervist timer ved danseskolen tidligere.

- Barna elsket henne
- Hun har vært tilknyttet oss i ti år og hun elsker dans og hun elsker barn, skal Baker ha uttalt til MTV News tirsdag.

- Britney har øvd i våre lokaler den siste halvannen måned til sin nye video, og hun uttrykte et ønske om å gjøre noe sporadisk - som å undervise en dansegruppe. Barna elsket henne – hun var varm og vennlig.

Er booket for ny time
Spears gjorde visstnok en så god jobb at hun er booket til å undervise barna også neste uke. Barnas foreldre skal ha visst om det celebre besøket på forhånd, og de hadde ingen problemer med å overlate barna i Britneys hender. Skolens rektor skal ha fortalt at han aldri har sett den ukontrollerte siden av Britney som har vært så mye omtalt i media i det siste, og at hun er velkommen når som helst på danseskolen.

Mer fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere