RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney-designer lager PC-mote

Sist oppdatert:
Designeren Julien Macdonald har tidligere kledd opp stjerner som Kylie Minogue og Britney Spears. Nå skal han gjøre datagiganten Intels produkter attraktive for kvinner.

Intel ønsker at deres produkter skal bli enda mer attraktive for kvinner. Tidligere har PC-vesker vært synonymt med nylonbager som stort sett bare nerdene på gutterommet og ”viktige” forretningsmenn syntes var greie å slepe rundt på.

Nå skal disse bagene byttes ut med kule skinn og tekstilvesker som har plass til både PC og andre eiendeler som telefoner, batterier, sminke, leppestift og lignende, melder Intel i en pressemelding.

MacDonalds jobb er å gjøre de tradisjonelle veskene til hippe motevesker. Foreløpig er de nye veskene produsert i tre farger, og det er bare produsert 500 eksemplarer. Overskuddet av veskene skal gå til veldedige formål for barn. MacDonald tror også at kopier av disse veskene snart vil dukke opp.

- Veskene er designet for moderne kvinner som er avhengige av teknologi, men som foretrekker å se litt mer ut som damer og litt mindre som nerder, sier MacDonalds.

Julien Macdonald har tidligere jobbet for blant andre Karl Lagerfeld, og kledd opp stjerner som Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Britney Spears, Kate Moss og Victoria Beckham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere