Gå til sidens hovedinnhold

Britney får ukepenger - 7500 kroner i uka

En domstol mente omstridte Britney Spears burde ha tilgang til en liten andel av pengene sine.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Så det har dermed blitt fastslått at Britney Spears, tidligere kjent som popstjerne - nå kjent som en skandalefigur, skal ha tilgang på 7500 kroner av sine egne penger i uka.

NA24 - din næringslivsavis

Popstjernen er god for over femti millioner pund, eller om lag 500 millioner kroner. Domstolen tillot at Britney skulle få tilgang til et kredittkort med den nevnte ukesgrensen, hennes formue tatt i betraktning.

Engasjerer advokat
Hun får også lov til å disponere en egen bankkonto, med en maksimumsgrense på 700.000 kroner, som skal bli kontrollert av hennes far og en annen utnevnt verge, rapporterer London Lite.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Denne kontoen skal brukes til å betale stjernens regninger, samt til å engasjere en advokat.

Rådene fra advokaten vil komme godt med, da det nå har blitt annonsert at Britney skal ha en gjesteopptreden på det amerikanske humorshowet «How I met Your Mother».

En kilde som jobber med serien røper ifølge Side 2 at Britney skal spille en kvinne som jobber på et legekontor og at hun faller for seriens hovedrolleinnehaver Josh Radnor. Popstjernen er i studio for å filme denne uken og episoden skal vises 24. mars på amerikanske tv-skjermer.

- Madonna-wannabe
Nå som Britney ser ut til å nærme seg et vanlig liv igjen, bruker imidlertid ekskjæresten Justin Timberlake tiden på å komme med dårlig skjulte bemerkninger om eksen.

Da han introduserte Madonna under Rock and Roll Hall Of Fame-seremonien mandag kveld, uttalte han:

- Verden har vært full av Madonna-etterligninger, og det kan faktisk hende jeg har datet et par av dem.

Bare for å gjøre det helt klart, tilføyde han:

- Hun (Madonna, red.anm.) har likevel funnet tid til å kysse noen også jeg selv kan ha kysset offentlig. Selvfølgelig snakker jeg da om Sean Penn, spøkte han.

For ordens skyld: Britney og Madonna kysset på scenen under MTV Video Music Awards i 2003.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner