RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney ferdig med reality

Britney Spears sier nei til en ny sesong av realityshowet «Britney og Kevin: Chaotic»

(SIDE2): Britney Spears og Kevin Federline er ferdige med reality.

Nei til mer reality
Tidligere i uken ble det spekulert i at paret ville gå i gang med sesong to av realityshowet om livet deres, fordi de ville sette skamme på alle ryktene som har gått i det siste. Blant annet har pressen spekulert i at Federline er utro mot Britney og kun skal ha giftet seg med henne for pengene.
Nå viser det seg altså at paret har valgt å si nei til en ny utgave av realityserien.

Dårlige seertall
Sesong en av realityshowet fikk sinnsykt dårlig kritikk og hadde meget lave seertall. Realityserien som tidligere gikk på tv3 her hjemme viste blant annet bryllupet til kjendisparet.

Nakenbilder
Britney som venter sitt andre barn med Federline i september, har hatt det meget travelt i det siste. Blant annet kommer en naken Britney på forsiden av det amerikanske bladet Vanity Fair i juli eller august. For kort tid siden brøt Britney sammen i et intervju med den amerikanske TV-stasjonen NBC på grunn av presset rundt henne og mannen. Skandalene fortsetter i Britney og Kevins paradis, men det er altså høyst usikkert at vi får se noe mer av de i sin egen realityserie.

Les mer om Britney og Kevin Her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere