RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney fotografert til døde

Sist oppdatert:
Britney Spears får gjennomgå i denne ukens episode av «South Park». Ikke bare skyter hun seg selv i hodet, hun blir også fotografert til døde. Se video.

(SIDE2:) En desperat Britney Spears prøver å få litt tid for seg selv på en campingtur til Colorado i den nye episoden av tegnefilmserien, melder Splash News. Hun blir selvfølgelig fotografert mens hun tisser i skogen og fotografen selger bildet for 100.000 dollar. I alt oppstyret tar popstjernen inn på hotell i South Park, og Cartman & Co lar selvfølgelig ikke en slik gylden mulighet til lett-tjente penger gå fra seg.

Skyter seg i hodet

Forkledt som Britneys barn lurer de seg inn på hotellrommet hennes, men Britney reagerer med å skyte seg selv i hodet med en hagle. Før hun trekker av sukker hun: «Dere gutter kommer aldri til å la meg være i fred».

På mirakuløst «South Park»-vis overlever Britney selv om halve hodet er borte. Senere går hun gjennom katastrofale konsertopptredener på en prisutdeling, som nok uten tvil er basert på hennes virkelig opptreden på MTV Music Awards i fjor.

«South Park»-guttene prøver i episoden å redde henne fra kjendisfotografene ved å ta henne med til Nordpolen, men de blir tatt igjen av paparazzi-mobben som tar bilder av Britney helt til en lege har erklært henne død.

Selv om fokuset er på Britney, så er det ingen tvil om at det er media og kjendisfotografene som er gjenstand for kritikken i episoden.

Se preview her

Artikkelen fortsetter nedenfor

Se hele episoden her.(Side2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker)

I det virkelige liv går det heller ikke så bra for den fallerte popstjernen. Faren Jamie, som for tiden har kontroll over datterens formue, har bestemt seg for å selge Britneys sju biler. Popstjernen har et frynsete rykte som sjåfør og har både kjørt uten gyldig sertifikat og blitt siktet for en mild versjon av en «hit and run» etter at hun krasjet i en parkert bil. I tillegg har hun blitt fotografert mens hun kjørte med sønnen på fanget og mens hun kjørte på rødt lys.

Britneys biler er av den dyre sorten og inkluderer en Mercedes SL65, en Mercedes CLK350, og en Mini Cooper convertible som Jamie Spears nå selger for å spare «substansielt» på forsikring, vedlikehold og lagerkostnader.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere