RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney gift?

Sist oppdatert:
Er Britney Spears hemmelig gift? Det mener et amerikansk ukeblad.

(SIDE2): Ifølge Star Magazine har Britney Spears og Adnan Ghalib giftet seg i all hemmelighet.

Mer fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå

Ekteskapsløftet skal popprinsessen og paparazzifotografen ha gitt hverandre allerede 9. januar. Bryllupet skal ha vært i Mexico, men det kan ikke regnes som gyldig. Fotografkjæresten er allerede gift.

En kilde forteller at paret bestemte seg for å gjennomføre en hurtig bryllupsseremoni, «når de nå allikevel var en tur i Mexico».

Glad i svigermor
Deretter skal magasinets kilde ha fortalt noe mange fans og andre interesserte har lurt på en stund, skriver danske B.T.

- Da Britney nylig beskyldte sin mor for å «ligge med min mann», så var det ikke Kevin hun snakket om. Det var Adnan, avslører kilden.

Skulle historien være sann, så skjedde denne kjærlighetserklæringen bare noen få dager etter at Britney Spears ble tvangsinnlagt på et sykehus. En kaotisk begivenhet som samlet både fotografer, politi og ambulanser foran hennes hjem i Los Angeles.

Ingen heltidsmor
En annen som gjerne forteller litt om den verdenskjente artisten er Jason Alexander. Han er barndomsvennen som var gift med Britney Spears i 55 timer.

Til bladet In Touch Weekly sier han at Spears har akseptert at hun ikke er noen møstermor, og at hun ikke vil ha sine to sønner tilbake.

- Hun vil gjerne se de, men hun vil ikke være mor på heltid, hevder han.

Britney Spears mistet retten til å se sine to sønner etter å ha nektet å utlevere sønnen Jayden James til faren Kevin Federline.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere