*Nettavisen* Nyheter.

Britney har forstørret leppene

Foto: Finalpixx (STELLA)

Britney Spears nektet å ta bort hånden fra munnen da hun forlot en legeklinikk torsdag. Så kjørte hun på en fotograf.

19.10.07 11:39

(SIDE2): Det kan se ut til at Britney ikke er helt fornøyd med det naturen ga henne, og har fikset litt på leppene sine.

Da hun forlot en legeklinikk i Los Angeles la alle fotografene merke til at hun holdt seg foran munnen hele tiden og bare kjørte bilen med en hånd.

- Hun dekket til munnen sin med hånden og jobbet veldig hardt for at ikke noen av fotografene skulle få sett munnen hennes, sier en som var til stede ifølge Splash News.

Men, til fotografenes store glede, og sannsynligvis Britneys irritasjon, fikk de tatt bilder av henne når hun måtte bruke begge hendene for å styre.

Se bildet her

Se video her:

194242

Og som om ikke det var nok, så var det ikke så lett for henne å kjøre med en hånd og alle fotografene som svermer rundt henne.

- Da hun kjørte av gårde med en hånd kjørte hun over den ene fotografens fot, forteller vitnet.

Han skal ikke ha behøvd legehjelp etter uhellet.

Og alt dette skjedde bare timer etter at det ble klart at Britney nok en gang mister besøksretten til barna.

Les saken her:Mister besøksretten - igjen

I tillegg er det klart at Britneys advokater har kommet til enighet utenfor retten i saken hvor hun skal ha krasjet og så forlatt åstedet.

Britney meldte seg selv for politiet tidligere i uken, men nå ser det ut til at anklagene blir droppet ifølge Splash. En sjekk skal være på vei i posten til damen hun kjørte på. Saken skulle egentlig vært oppe i retten 25 oktober.

Les mer her:Meldte seg for politiet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.