*Nettavisen* Nyheter.

Britney hater kameramobiler

Britney Spears er ikke glad i mobilverdenens siste trend. Nylig nektet pop-prinsessen gjester å ta med seg kameramobiler på et lukket arrangement.

07.01.04 13:44

Om det var en kameramobil som fanget Britney Spears og hennes tilkommende én time før den offisielle vielsen Las Vegas, vites ikke.

Men et ukjent par som var ute i samme ærend skal ha tatt bilder av de to, og bildet skal senere være solgt til kjendisbladet «Star» for 100.000 dollar, eller rundt 675.000 kroner. Det skriver NTB. Bryllupet ble som kjent annullert kort tid etterpå.

Men det er ikke bare den Britney Spears som blir utrygg av mobiltelefoner med kamera. Kjendisene får full støtte fra sikkerhetsfolk som heller ikke de ser særlig lyst på at alle og enhver går rundt med et kamera på seg til enhver tid.

De blir nok ikke i bedre stemning av de siste salgsstatistikkene. Kameratelefonene tar verden med storm og aldri har noe elektronisk apparat solgt så mye som kameramobilene.

Bare i sitt første salgsår har telefonene solgt 80 millioner eksemplarer. T il sammenligning solgte DVD-spilleren 30 millioner eksemplarer de tre første årene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.