Britney inntar tv-serie

FÅR TV-ROLLE: Britney Spears gjester en amerikansk komiserie.

FÅR TV-ROLLE: Britney Spears gjester en amerikansk komiserie. Foto: (Stella)

Selv om det er kaotisk i privatlivet hindrer ikke det Britney Spears (26) i å ta tv-oppdrag.

11.03.08 19:07

(SIDE2): Britney, som det spekuleres i om er gravid, dukker etter all sannsynlighet opp i den romantiske komiserien «How I Met Your Mother», skriver Splashnews.

Sjokkert medspiller
En kilde som jobber med serien røper at Britney skal spille en kvinne som jobber på et legekontor og at hun faller for seriens hovedrolleinnehaver Josh Radnor. Popstjernen er i studio for å filme denne uken og episoden skal vises 24. mars på amerikanske tv-skjermer.

Hovedrolleinnehaver Neil Patrick Harris, kjent for sin rolle som Dr. Doogey, sier til bladet People at han ble sjokkert da Britney takket ja til gjesterollen i tv-serien.

Neil spøkte med at Britney kommer til å legge alle ryktene døde en gang for alle og bare opptre helt normalt som om ingenting har skjedd det siste året.

- Kanskje dette er en del av hennes store plan, spøkte Neil til bladet.

Det er ikke første gang Britney er med i en tv-serie, forrige gang var i 2006 da hun gjestet «Will & Grace», året før det viste både Britney og eksmann Kevin Federline hvordan livet var som nygifte i serien «Britney & Kevin: Chaotic».

Fikk lov
Britney skal ha fått lov av sin far Jamie Spears å få være med i serien. Jamie er datterens formynder fram til juni, etter at hun kollapset for annen gang på kort tid og retten mente det var best at faren tok over som ansvaret for hennes liv.

«How I Met Your Mother» vises på TV3 her hjemme.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.