*Nettavisen* Nyheter.

Britney kjøpte graviditetstest?

Britney Spears på apoteket med kjæresten har satt i gang nye rykter om graviditet.

17.01.08 13:38

(SIDE2:) Britney Spears er tydeligvis glad i parfymerier og apotek. De siste ukene har hun flere ganger blitt observert inne i slike butikker, og onsdag kom bildet av Spears som kikker på og sannsynligvis kjøper graviditetstester . Nå spørres det om Britney gjør det hele for å spøke med fotografene.

Mistet besøksretten
Spears har vist seg offentlig med sin nye kjæreste, fotografen Adnan Ghalib, flere ganger i det siste. Ghalib, som var en av paparazziene som fulgte Britney, opplever nå å være i linsenes søkelys selv.

Og det er Adnans fotobyrå FinalPixx som har solgt bildene av paret på apoteket...

Britneys bestekompis Sam Lufti avkrefter derimot at hun er gravid.

Denne uken mistet Britney besøksretten til sine to små sønner etter at hun ikke klarte å komme seg inn i rettslokalet for en høring.

Likevel viser en undersøkelse Reuters har gjort med E-Poll at de fleste av oss der ute mener at Britney bør få lov til å se fine barn. Over 50 prosent mente at det var galt av dommeren å nekte Spears samvær med sine to små sønner. 26 prosent mente hun burde miste foreldreretten for godt.

Venner av familien Spears har uttalt at Britney har psykiske plager og at dette er noe som har pågått lenge. Hun skal imidlertid ikke være under behandling nå.

Naken i butikk
At hun søker oppmerksomhet, er imidlertid sikkert.

Samme dag som hun kjøpte gravidetest, skal hun ha steppet ut av et prøverom i en klesbutikk uten klær på. Butikkmedarbeideren skal ha forsøkt å dekke Britney til, men fått en skyllebøtte tilbake, skriver The Daily Mail.

- Jeg grep en kjole og for å dekke henne, men hun bare skrek at jeg skulle ha meg unna, sier butikkmedarbeideren til The Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag