RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney klar for retten igjen

Sist oppdatert:
Britney Spears skal tilbake i retten i dag, tirsdag.

(SIDE2:) Den siste tiden har det vært mer stille rundt Britney Spears. Blant annet har hun vært hjemme i Louisiana der hun har vært tilstede når hennes 16 år gamle søster holdt venninnelag for den kommende babyen.

I rampelyset igjen
Men i dag kvesser fotografene linsene igjen. Britney er nemlig ventet tilbake i retten for å vitne i høringen om foreldreretten til de to sønnene Sean Preston og Jayden James.

De to guttene bor hos sin far, Kevin Federline, etter at Spears midlertidig ble fratatt foreldreretten på grunn av sin ustabile mentale helse.

For tre måneder siden ble Britney innlagt på psykiatrisk sykehus. Etter opplevelsen har hun blitt fulgt nøye opp av familien.

Hennes tidligere manager Sam Lufti har fått ordre fra retten om ikke å nærme seg stjernen, og pappa James har tatt full kontroll over Britneys finanser. Samtidig har hun også gjort suksess i en gjesterolle i serien «How I Met Your Mother», såpass at TV-produsentene har tilbudt henne å vende tilbake.

Får se sønnene
Men først skal hun altså i retten i en ny runde om foreldrerett og besøkstillatelse. Britney er ventet å møte sammen med sine foreldre. Også Kevin Federline skal være tilstede i retten, sier hans talsmann Elliot Mintz til AP. Tidligere har Britney kun klart å komme til døren på rettslokalet før hun har snudd.

Britney har gradvis fått se sine sønner mer og mer. Og Federlines advokat, Mark Chaplan, har sagt at deres mål er at parets felles barn skal ha et godt forhold til sin mor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere