RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney må ut med 1.8 mill

VENNER?: Britney og Kevin prøver å redde forholdet.
VENNER?: Britney og Kevin prøver å redde forholdet. (Stella)
Sist oppdatert:
Britney Spears (26) er pålagt å betale advokatregningene til sin eksmann.

(SIDE2): Retten synes det bare det var rett og rimelig at Britney må ta seg av de 1,8 millioner kronene Kevin Federline (29) skylder i advokathonorar og juridiske regninger, skriver bladet People.

Helt riktig
Kommisjonæren ved retten i Los Angeles, Scott Gordon, sier til bladet at det er rimelige at Britney betaler fordi artistens handlinger de siste månedene har ført til et flertall av rettstvister for det tidligere paret.

Britney har fremdeles ikke samværsrett med sønnene Jayden James (1) og Sean Preston (2), men Kevin gikk med på å la henne møte dem i forrige måned.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Stort tips
I forrige uke klaget popstjernenes advokat, Stacy Phillips, på at Kevin Federlines advokat tok seg altfor godt betalt av Britney og ba om at hennes eks måtte hjelpe til med å betale sine egne regninger mens paret er igjennom tvisten om foreldreretten for de to små sønnene. Phillips viste til Kevins enorme tips på 10.000 kroner under et restaurantbesøk som kostet 1800 kroner, og mente at han fint kan klare å betale sin del av de juridiske regningene.

Retten ga allikevel Kevin medhold fordi han har vært den som har tatt seg av sønnene de siste månedene.

Familiedomstolen i USA har rett til å pålegge en av partene til å betale regningene til den andre, det avhenger av inntekt og formue. Britney er uten tvil den rike av de to, med en angivelig månedsinntekt på 3.500000 kroner.

For tiden er det pappa Jamie Spears som er verge for datteren og han har gitt henne ukepenger - totalt 7500 kroner per uke.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere