RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney må vente på dommen

Sist oppdatert:
Juryen har ennå ikke klart å bli enige.

(SIDE2): Britney Spears har måttet møte i retten i Los Angeles etter at hun i august ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort.

Jurymedlemmene har imidlertid ikke klart å bli enige om en dom i saken, og avgjørelsen i rettssaken er utsatt til mandag, skriver SplashNews.

Valgte rettssak
Juryen, som består av åtte kvinner og fire menn, begynte drøftingen fredag, men kom ikke fram til noen enighet. De skal etter planen møtes mandag morgen for å diskutere skyldspørsmålet ytterligere.

Popstjernen ble tilbudt et forlik av domstolene i Los Angeles på ett års prøvetid og en bot på cirka 1000 kroner. Men hennes advokate J. Michael Flanagan takket nei av hensyn til hennes rulleblad. Popstjernen har dermed måttet møte i retten.

Strafferammen er bot på 1000 dollar og fengsel inntil seks måneder.

BAKGRUNN:
Dømte Britney før rettssaken
- Vi er her for barna

Comeback
Utenfor rettssalen gjør Britney Spears det bra om dagen. Hennes nye singel «Womanizer» ekstremt breialt byks fra 96. plass til 1. plass denne uken, et hopp ingen har klart før henne.

LES MER: Naken Britney til topps

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere