*Nettavisen* Nyheter.

Britney opereres for 1 mill

Britney Spears legger seg under kniven for å forandre hele kroppen.

12.04.07 20:29

(SIDE2): Den unge popstjernen som har født to barn og har brutt ned kroppen med dårlig mat og for mye alkohol i ettertid, har nå bestemt seg for å ty til plastisk kirurgi. Det melder svenske Aftonbladet torsdag.

Vil gå ned fire størrelser
- Hun vil forminske størrelsen på armene, lårene, rumpa, ryggen og haken røper en kilde til avisen Star.

Popstjernen bryr seg ikke om hva det koster, så lenge det går fort. Målet er å gå ned fire størrelser på tre måneder, skriver Aftonbladet.

Fått injeksjon allerede
- Hun vil se bedre ut enn hun noensinne har gjort, sier kilden til avisen Star.

Forvandlingen skal allerede være påbegynt. Den 31. mars besøkte hun i hemmelighet en klinikk i Las Vegas. Der fikk hun ifølge avisen en soyabasert injeksjon som skulle redusere fettcellene. Hun tok visstnok injeksjoner i rumpa, ifølge avisen.

Samme lege som Aniston
Det raskeste hadde vært å fettsuge seg, men siden hun akkurat har vært på avrusing og en operasjon ikke er så bra å kombinere med smertestillende, var ikke dette en mulighet.

Britney har også vært i kontakt med skjønnhetslegen Raj Kanodia i Beverly Hills i California. Han har både Jennifer Aniston og Ashlee Simpson som sine pasienter.

- Hun vil at han skal hjelpe henne med nesen. Hun vil ikke endre den, men hun vil at den skal bli litt mindre.

Realistisk bilde i Norge
Eksperter innen plastisk kirurgi i Norge opplever svært sjeldent at jenter ønsker å fikse på utseende uten at det er et reelt behov for det.

- Vi opplever i veldig liten grad at det er for unge jenter, eller gutter som har urealistiske ønsker eller forventninger til kosmetisk kirurgi

Les hele saken her: Norske jenter liker egen kropp

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆR HER

Vil du følge med på «helsebloggen»? Logg deg inn her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.