RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney overvåket moren

Moren og Kevin la planer om barna bak ryggen til Britney.

(SIDE2): Det var den 28. juni at fotografer tok bilder av en illsint Britney Spears som overleverte en konvolutt til moren Lynne Spears.

- Hei mamma, jeg ville bare se ansiktet ditt, skal Britney ha sagt i det Lynne fikk beskjed av datteren om å holde seg unna barnebarna. Britney vinket til paparazzien og forlot stedet ifølge Star Magazine.

Les mer:Nekter moren å se barna

Leide privatetterforsker
Nå er det kommet frem nøyaktig hva konvolutten inneholdt. Foruten rettspapirer, var det en CD med opptak av samtaler mellom Lynne og eksmannen til Britney, Kevin Federline.

Britney skal ifølge amerikansk media ha leid en etterforsker som ga henne bevis på at moren fremdeles var i kontakt med Federline. Alt dette kom frem etter at Britney hadde forbudt moren å møte barnebarna fordi hun følte at moren hadde tvunget henne inn på rehab.

I en samtale mellom Kevin Federline og Lynne skal de ha avtalt å møtes, og at han skulle ta med barnebarna. I en annen samtale hadde de snakket om barnefordelingssaken mellom Britney og Kevin.

- Jeg har alt under kontroll, skal han fortalt eks-svigermoren.

Skrev dikt
I konvolutten lå det også et dikt som Britney Spears hadde skrevet, med overskiften «Dear Mom». I diktet fortalte Britney at hun ikke kunne forestille seg at noen kunne gjøre det Lynne hadde gjort mot henne.

- Britney ønsker å sette en stopper for sammensvergelsen mot seg ved å ydmyke moren offentlig, skal en kilde ha sagt til Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere