*Nettavisen* Nyheter.

Britney-paparazzi til sykehus

Foto: Finalpixx (STELLA)

Fotografen som Britney kjørte over torsdag, skal ha fått større skader enn antatt.

20.10.07 16:11

(SIDE2): Side2 skrev fredag at Britney har forstørret leppene. Etter den antatte operasjonen klarte hun også å kjøre over en fotograf, som i utgangspunktet klarte seg bra. Men nå hevder britiske medier at det ikke gikk så bra med mannen likevel.

Dekkmerker på foten
Det er ikke vanskelig å forstå at Britney er lei av alle fotografene som hele tiden henger rundt henne, men det gir henne likevel ikke grunn nok til å kjøre over en av de innpåslitne fotografene.

Britney var torsdag på en legeklinikk i Beverly Hills, da en kameramann fikk foten under bilen. Britney kjørte over foten hans med bilen, uten å se seg tilbake, skriver Femalefirst.

- Man kunne se dekkmerkene fra Britneys bil på hans fot. Han hadde mange smerter og ble kjørt til sykehuset, sier et øyevitne.

Ble enige
Britney er blitt en habil fluktbilist. Tidligere i år kjørte hun rett inn i en parkert bil, stakk av, og ble senere tatt for åpent kamera. Personen som eide bilen, Kim Robard-Rifkin, anmeldte Britney etter å ha sett bildene på TV.

Ifølge den samme avisen, Feamle First, skal Robard-Rifkin nå ha trukket tilbake anmeldelsen. Han aksepterte et tilbud om 1000 dollar i erstatning fra Britney, ifølge hennes advokat, J. Michael Flanagan.

Les mer om Britney her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.