RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney skilt igjen?

Sist oppdatert:
Senest fredag fortalte Kevin Federline (28) hvor lykkelig han og Britney Spears (24) er sammen. Men er de egentlig sammen?

(SIDE2): De har fremstått som lykkelige sammen. Likevel har Britney nok en gang tatt av seg gifteringen. Anledningen skal være at ektemannen skal ha møtt skandaleblondinen Paris Hilton på en nattklubb, skriver Aftonbladet.

Kevin Federline skal visstnok ha gjort et fremstøt mot Hilton, og dette skal ha resultert i en heftig krangel med Britney lørdag. Denne krangelen endte med at Britney flyktet gråtende ut av parets luksusvilla i Malibu.

Senere skal hun ha trøsteshoppet på kreditt, og det var da hun dro kortet skuelystne så at hun ikke hadde gifteringen sin på lenger.

- Britney er ikke dum. Hun vil at ekteskapet skal fungere, men hun kommer ikke til å ta noe bullshit fra han, sier en kilde til Daily Star.

Dersom skilsmisseryktene stemmer vil det si at Britney bare har vært gift med Fedrline i 16 måneder. Dermed kan hun få to plasseringer på listen over kjendisverdenens korteste ekteskap.

Mange husker kanskje hennes forrige giftemål med Jason Alexander. Dette ekteskapet varte bare i 55 timer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere