*Nettavisen* Nyheter.

Britney Spears er gravid

Ryktene er sanne. Britney Spears (23) bekrefter at hun venter barn med ektemannen Kevin Federline.

13.04.05 09:32

- Tiden har kommet da vi endelig kan dele den vidunderlige nyheten at vi venter vårt første barn sammen. Det har vært rapporter om at jeg var på sykehuset denne uken. Kevin og jeg ønsker at alle skal vite at alt er bra. Takk for deres tanker og bønner. Kjærlig hilsen Britney og Kevin, skriver Britney Spears på sin webside.

Kevin Federline har fra før to barn med Shar Jackson, to år gamle Kori og ni måneder gamle Kaleb. Kaleb var bare to måneder gammel da Federline giftet seg med Spears i september.

Britneys vektøkning de siste månedene har skapt grobunn for spekulasjoner om at hun var gravid. Selv har superstjernen sagt at hun trenger å slanke seg.

Men personer rundt henne har sagt at Britney Spears har sluttet å feste, røyke, og spise usunn mat. Til tross for ny livsstil

Klikk på bildet for å forstørre.

fortsetter hun å legge på seg rundt mageregionen. Nå har superstjernen selv bekreftet ryktene. Hun har vært gravid i tre måneder og graviditeten går bra.

Familielivet til de tre vil bli godt dokumentert i fremtiden. Selskapet UPN har skrevet kontrakt med paret om å lage reality-serie av deres familieliv.

23 år gamle Britney Spears har tidligere sagt i et intervju med magasinet People at hun ønsker å bli en ung mor, og at hun ønsker å stifte familie med Federline.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag