Gå til sidens hovedinnhold

Britney Spears' Instagram-konto er slettet

Britney Spears' Instagram-konto er slettet. Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal hensikten være å holde en lav profil i forbindelse med rettssaken mot faren.

Instagram-kontoen hennes var slettet tirsdag kveld norsk tid.

Kjendisnettstedet TMZ viser til kilder som hevder det var bekymringer i kretsen rundt artisten om at hun blant annet hadde lagt ut innlegg der hun var toppløs. Det kan skape et negativt inntrykk hos dommeren i rettssaken, skriver nettstedet.

Senere har Spears selv gått ut på Twitter og avkreftet spekulasjonene, forklarte at hun tar en pause fra sosiale medier for å feire forlovelsen med kjæresten Sam Asghari - men at hun snart vil være tilbake.

– Ikke vær bekymret, jeg tar bare en liten pause fra sosiale medier for å feire forlovelsen min. Jeg er tilbake snart, skriver hun.

Til Page Six bekrefter Spears’ advokat Mathew Rosengart at hun har valgt å ta en pause fra sosiale medier.

Faren Jamie Spears har hatt kontroll over formuen hennes i 13 år. Hun krever at han fratas rollen som verge. 29. september skal artisten vitne i rettssaken.

Natt til mandag norsk tid kunngjorde Britney Spears på Instagram at hun hadde forlovet seg med kjæresten Sam Asghari. Paret har vært sammen i fem år. Spears har vært gift to ganger før.

(©NTB)