RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney Spears toppløs

Sist oppdatert:
Britney Spears hiver de siste hemningene og skal nå vise alt på forsiden av det amerikanske motebladet Allure.

Den 23-år gamle superstjernen har nå sagt ja til å stille opp toppløs på forsiden av det amerikanske motebladet Allure, melder IMDB.com.

Vel, helt toppløs skal hun ikke være. Hun skal delvis dekkes med et smykke hun har fått av sin siste ektemann Kevin Federline.

Innrømmer trøbbel

Det har stormet rundt Britney Spears og ektemannen og nå innrømmer hun at det ikke har vært en dans på roser.

- Vi møtte den tøffe hverdagen etter tre uker. Problemene løste vi fint og nå begynner ting å gå veldig greit, sier hun.

Hun forklarer at de nye forpliktelsene var vanskelig å forholde seg til i starten. Spesielt siden hun var mest vant til å være på turne.

Stor overgang

- Før vi ble gift var vi på turne og vi oppførte oss som unger. Vi bestilte room service og planla hvilke fest vi skulle dra på om kvelden, innrømmer popstjernen.

- Plutselig hadde vi et hjem med Kevins barn Kaleb and Kori. Vi må ut å kjøpe bleier og ta hunden til vetrinæren. Dette er hverdagen vår nå, sier Britney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere