RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney Spears utskrevet fra sykehuset

(Stella Pictures)
Sist oppdatert:
Nå skal hun være gjest hos Dr. Phil.

Britney Spears har blitt skrevet ut fra Cedars-Sinai Medical Center, ifølge tmz.com . Årsaken kan være at hun ikke han bli holdt mot sin vilje i mer enn 72 timer, men hvis sykehuset mener hun ikke lenger er til fare for seg selv eller andre, så kan de skrive henne ut før det.

Ifølge TMZ har hun fått besøk av Dr. Phil lørdag morgen amerikansk tid, og hun skal være med i programmet hans neste uke.

Dr. Phil kom med følgende uttalelse til ETonline:

- Etter mitt møte med Britney og noen av hennes familiemedlemmer er jeg mer overbevist enn noensinne om at hun trenger både medisinsk og psykologisk oppfølging. Hun ble skrevet ut like før jeg ankom sykehuset, og pakket idet jeg kom inn på rommet hennes. Vi var på besøk en times tid før vi fulgte henne til bilen. Jeg er svært bekymret for henne, sier Dr. Phil.

Programmet, som skal handle om Britney Spears, blir etter sigende filmet på mandag og sendes onsdag.

Den hardt prøvede stjernen ble innlagt på sykehus fredag, etter at hun nektet å gi fra seg den ene sønnen til eksmannen Kevin Federline. Etterhvert ble politiet tilkalt, og Britney ble fraktet på en båre ut av huset, og videre til Cedars-Sinai Medical Center.

Politiet tror popstjernen var ruset da hun nektet å overlevere Sean Preston og Jayden James torsdag kveld, skrev SplashNews

Siden Britneys tvangsinnleggelse, har amerikansk presse spekulert i hva den tidligere popprinsessen kan ha fått i seg. Politiet i Los Angeles har uttalt av Britney var påvirket av «unknown substance», noe som kan bety narkotika, medisiner, alkohol eller en kombinasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere