RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britney tok nakenbilder i Sverige

Sist oppdatert:
Superstjernen Britney Spears skal ha spilt inn en privat film med nakenscener da hun var i Stockholm i fjor.

(SIDE2): Ifølge avisen Expressen filmet popstjernen seg selv og ektemannen Kevin Federline i intime situasjoner på hotellrommet i den svenske hovedstaden.

Britney Spears har den siste tiden hatt med seg et videokamera når hun er ute og reiser. Under oppholdet i Stockholm for et år siden filmet hun døgnet rundt.

Hemmelig
Med seg hadde hun sin vordende ektemann Kevin Federline, men den gang var forholdet hemmelig. Etter at Expressen viste bilder av de to, ble imidlertid romansen kjent.

Nå viser det seg at superstjernen selv lekte fotograf i Sverige, og et amerikansk tv-program viste lørdag unike hjemmevideobilder.

Britney har blant annet filmet sin Kevin mens han står naken på rommet på Hotell Rival. I nærmere ett minutt tar hun nærbilder av kjæresten.

Det finnes også bilder av Kevin Federline som ligger naken på en sofa og sier at han «ikke tror på ekteskapet».

Skal selge filmen
Britney Spears' film er en del av en dokumentar og dokusåpe som ekteparet skal selge til amerikanske tv-kanaler. I den vil fansen få se et nytt og ukjent bilde av Britney.

- Jeg skal vise alt, har den gravide superstjernen lovet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere