RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britneys andre comeback

Det er nå klart at den tidligere ustabile stjernen er klar for rampelyset igjen.

(BiipMag): Britney Spears åpner MTVs årlige Video Music Awards

Vi husker alle hvor fatal hennes forrige opptreden for musikkanalen i 2007 var, og vi vil nok ikke glemme den med det første. Under fjorårets VMA var Spears fryktelig syk, men det hindret dessverre ikke artisten i å opptre, og som vi alle husker ble det en opptreden uten gnist. Popstjernen var neddopet, ute av både form og fokus.

- Jeg gleder meg
Men nå er altså stjernen tilbake i form og det ryktes om at hennes opptreden denne gangen kommer til å være uventet. I følge Mtv.no er det fremdeles hemmeligholdt hva popstjernen skal gjøre, men det er avklart at Britney skal åpne hele showet.

Britney sier selv:

- Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal være en del av denne begivenheten igjen. MTV har i lang tid spilt en viktig rolle i min karriere, så det er selvsagt at jeg er der for å sparke i gang deres 25. VMA. Jeg gleder meg til å åpne showet, si hei til fansen og til å være nominert.

Britney er selv nominert i følgende kategorier: Best Female Video, Best Pop Video og Video of The Year med «Piece of me». Spennende blir det å se hvordan Britney denne gangen kommer til å takle rampelyset og forventningene, og om hun kommer til å bli husket for en spektakulær oppvisning denne gangen. Dette vil sendes live på Mtv natt til mandag norsk tid.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere