RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britneys baby i gulvet tre ganger

Sist oppdatert:
Saken om at sønnen til Britney Spears falt i gulvet og pådro seg kraniebrudd gikk verden rundt. Nå skriver amerikanske medier at det også har skjedd tidligere.

(SIDE2): Etter den mye omtalte fallulykken ble Britney Spears og Kevin Federline forhørt om ulykken. Personal fra sosialtjenesten kom senere frem til at de ikke kunne lastes fra ulykken.

Nå har imidlertid saken blitt tatt videre i amerikanske medier. Natt til torsdag melder National Enquirer ifølge Aftonbladet at Britneys sønn, Sean Preston, to ganger tidligere har falt i gulvet.

Begge fallulykkene skal ha skjedd mens Britney Spears sov. Sønnen skal da ha trillet ut av sengen og landet på gulvet.

- Hun ble veldig redd når hun våknet og hørte den lille gutten sin skrike. Hun fant han liggende med ansiktet ned etter å ha ramlet ut av sengen, sier en kilde til National Enquirer.

Dette skal ha skjedd to ganger, men et teppe på gulvet skal ha tatt av for fallet. Etter dette bestemte Britney seg for å ansette en barnepike, og sørgelig nok var det hun som passet sønnen da han nylig falt og pådro seg kraniebrudd.

Ifølge Aftonbladet er Britney Spears livredd for at hennes livvakter skal stå frem og avsløre detaljer fra hennes livsstil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere