RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britneys onkler savnet

Sist oppdatert:
Britney Spears skal være svært urolig for sine to savnede onkler som ikke har latt høre fra seg siden orkanen Katarina.

(SIDE2): Det er de britiske avisene Daily Star og Sunday Express som i dag rapporterer om de to forsvunnede slektningene.

Det skal Willie (47) og June (42), brødrene til Britneys far Jamie som er savnet. Begge skal tidligere ha vært dømt for ulike kriminelle handlinger.

- Britney er utrolig urolig. Hun har beordret sine medhjelpere til å ringe mange samtaler for å få informasjon om hvor de kan befinne seg, foreløpig har de ikke oppnådd noe resultat, sier en kilde til de britiske avisene.

Både Willie og June skal være bosatt i Kentwood, Louisiana. Kentwood ligger kun 15 mil unna New Orleans, et sted som onklene ofte reiste til.

- Vi har ikke sett dem, men det behøver ikke innebære det verste, sier politisjefen i Kentwood, James Rimes.

Kretsen rundt popstjernen er nå redd at stresset og bekymringene rundt slektningene skal ha negative innvirkninger på Britney. Stjernen er som kjent høygravid og er ventet å føde i løpet av september måned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere