RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britneys siste sjanse

Sist oppdatert:
Britney Spears må møte i retten i dag om hun vil se barna sine før april.

(SIDE2):Den siste høringen i saken hvor Britney Spears og Kevin Federline kjemper om foreldreretten til barna Sean Preston og Jayden James foregår i dag. Det melder nyhetsagenten Splash.

Må møte i retten
Popstjernen har blitt advart om at hun bør møte i retten i dag dersom hun skal ha noe som helst sjanse for å se barna før i april.

Kevin Federlines advokat Mark Vincent Kaplan beskriver høringen som den aller viktigste i denne saken. Allikevel tror mange at Britney ikke kommer til å møte opp. Rettsmøtet vil være stengt for offentligheten og det forventes at bevis og rapporter fra politiet og medisinsk personell som hentet Britney i hennes villa i Hollywood for to uker siden blir lagt fram.

Etter at hun ble hentet hjemme i millionvillaen i Hollywood, ble hun tvangsinnlagt på grunn av ustabil mental helse og fikk besøksforbud like etter.

Les saken: Britney fikk besøksforbud

- Forventer at hun vitner
Nå kan denne høringen være hennes siste sjanse til å se barna igjen i umiddelbar framtid.

- Jeg vet ikke om hun kommer til å være her. Hvis hun kommer i dag, så vil det forventes at hun vitner. Hun vil på den måten ha mulighet til å overtale retten til at hun kan få se barna, med overvåkingspersonell til stede, sier Kaplan.

- Dette er en dramatisk sak og derfor vil retten ha en høring slik at Britney og hennes advokater kan få muligheten til å komme med noen forklaringer.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mer om Britneys trøbbel her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere