RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Britneys sønn akutt til sykehus

Sist oppdatert:
Britney Spears to år gamle sønn ble lagt inn på sykehus i helgen.

(SIDE2:) Jayden James Federline skal ha fått et anfall som gjorde ham apatisk og sløv, melder Splash News. Anfallet fant sted da Britney og sønnene var på besøk hos familien i Louisiana og familien kjørte selv toåringen til legevakten.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbrakte natten på sykehus
Jayden er innlagt på Southwest Mississippi Regional Medical Centre og Britney tilbrakte natten på sykehuset, melder Splash News.

Byrået melder at det er antatt at pappa Kevin vil fly inn fra California mandagen. Legene kunne ikke imidlertid si hva som var feil med toåringen og la ham derfor inn til observasjon.

Første besøk alene
Britneys besøk hos familien med sønnene var første gang hun fikk lov til å ta med seg sønnene utenfor staten California. Det er Kevin Federline som har den daglige omsorgen for Sean Preston og Jayden James.

Ifølge Splash tok også lillesøster Jamie Lynn resolutt affære da fotografene la seg på hjul etter Britney. Hun sørget for å kjøre såpass sakte at Britney Spears kom seg unna og hun og sønnen var allerede på sykehuset da fotografene ankom.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere