RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brix klar for Sandefjord

Sist oppdatert:

Vålerenga-spiller Kristian Brix (20) signerte fredag en treårskontrakt med Sandefjord, som rykket ned fra Tippeligaen denne sesongen. Brix sin kontrakt med Vålerenga gikk ut etter årets sesong.

- Vålerenga ønsket å satse på andre spillere og jeg ble ikke tilbudt ny kontrakt. Det har jeg forståelse for og nå har jeg kommet til et punkt i karrieren hvor jeg må ha spilletid for å utvikle meg videre. Sandefjord viste interesse og jeg følte meg med en gang hjemme der da jeg trente med de tidligere i vinter, sier Brix til vif-fotball.no.

- Jeg følte jeg passet godt inn i spillergruppa i Sandefjord, og da ble det et naturlig valg for meg ved denne korsveien.

Brix har vært i Vålerenga siden han var ung, og debuterte for a-laget allerede i 2007-sesongen.

- Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate en klubb jeg har vært i nesten hele livet, men nå måtte jeg legge følelsene til side og tenke på egen utvikling, forklarer han.

- Sandefjord har også en ambisjon om å rykke rett opp i Tippeligaen igjen. De har mange unge spillere og de vil bygge et nytt lag. Det følte jeg var et godt alternativ for meg og noe jeg ville være med på, avslutter Brix.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere