RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brønntreff for DNO

Sist oppdatert:
DNO og konsernsjef Helge Eide har truffet godt med sin ferskest brønn på sitt hovedfelt Tasour.
Den nye brønnen til oljeselskapet DNO på selskapets viktigste felt i Jemen, Tasour, viser gode takter i oppstarten.

Brønnen Tasour-22 har vist en bruttoproduksjon på 6.440 fat med olje pr. dag, mens vannproduksjonen ligger på 2.766 fat pr. dag. DNO's andel av den nye produksjonen vil bli på 2.511 fat pr. dag netto før skatt. DNO er operatør for feltet.

Samtidig melder DNO at de har hyret inn en større rigg til å bore den neste utviklingsbrønnen på Tasour, Tasour-23. Det er ventet at boringen av denne brønnen vil ta 50 til 60 dager.

DNO opplyser også i dag at de har i samråd med partnerskapet på blokken har valgt å utvide boreprogrammet på det nye Godah feltet fra tre til fire brønner som skal settes i år.

Godah-feltet ble vedtatt utbygget av partnerskapet i begynnelsen av juni i år etter gode resultater fra de to første letebrønnene. Målet er produksjon i fjerde kvartal med en oppstartsrate på mellom 2.000 og 4.000 fat pr. dag. Feltet kobles opp til produksjonsanlegget til Taour-feltet.

Begge feltene befinner seg på blokk 32 i jemen hvor DNO har en eierandel på 38,95 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere