RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Børsen vil stryke OHI

Sist oppdatert:
Styret ved Oslo Børs vil stryke OHI (tidligere Odim Hitec), selv om selskapet fortsatt ønsker notering. Grunnen er manglende oppfyllelse av noteringsvilkårene og brudd på fristene for å avlegge regnskap
Strykingen vil skje fra og med 1. august, ifølge en melding fra børsen.

- OHI har i dag en meget lav markedsverdi, som ligger betydelig under minstekravet for notering på SMB-listen som er 8 millioner kroner. I tillegg har selskapet foretatt salg av mesteparten av sin tidligere virksomhet, og har i dag et meget begrenset virksomhetsomfang. Når selskapet i tillegg har brutt børsforskriftens bestemmelser om frister for avleggelse av både delårsrapport for 4. kvartal 2002, årsregnskap for 2002 og delårsrapport for 1. kvartal 2003, har børsstyret etter en samlet vurdering besluttet av selskapet ikke lenger er egnet for børsnotering, heter det.

Da selskapet ble varslet om dette, svarte ledelsen at man fortsatt ønsket å være børsnotert, og gikk i iMarkedet hardt ut mot børsen.

Konstituert konsernsjef Jone Skaara mente børsen opptrer urettferdig. Han påpekte at andre selskaper også har rapportert for sent, uten at stryking er blitt tema ( Børsen vil stryke OHI ).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere