RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Børspause i Fjor etter brått fall(Ny)

Sist oppdatert:
Oslo Børs stoppet handelen i Fjord-aksjen etter at den klokken 11.33 raste dramatisk i løpet av sekudner. Kursen var ned 10,8 prosent da børsen stoppet handelen
Nytt: Børspausen opphevet, kommentar fra børsen

Fjord-kursen hadde ligget midt på 3,80-tallet før den begynte å rase voldsomt klokken 11.33. Den laveste handelen ble gjort på 3 kroner, som innebærer et fall på 22 prosent.

Da aksjen ble pauset var kursen ned 10,8 prosent, til 3,60 kroner. Børspausen ble opphevet klokken 11,57 etter at børsen var ferdige med sine undersøkelser.
Det har ikke vært ute spesielle nyheter som skulle forårsake fallet. Lerøy-aksjen har ikke vært handlet siden klokken 11 i formiddag.

- Fallet ble utløst av en lav salgsordre lagt inne av et meglerhus, den utløste en stoploss-posisjon som igjen utløste flere stoploss-ordre som lå under limit, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs til iMarkedet ved lunsjtider.

Han opplyser at det ikke ville være aktuelt å stryke handlene som ble gjort i forbindelse med fallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere