RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Børsstyret ga despensasjon til Aker Yards

Sist oppdatert:
Styret ved Oslo Børs ga i dagens møte dispensasjon fra 25 prosentsregelen til Aker Yards. Samtidig vedtok børsen en notering av Medi-Stim og AXXESSIT
Styret ved Oslo Børs vedtok i dagens møte å ta opp Aker Yards ASA, Medi-Stim ASA og AXXESSIT ASA til notering på Oslo Børs, det heter det i en melding fra børsen.

Aker Yards noteres på hovedlisten mens de to øvrige noteres på SMB-listen.

- Det er gitt dispensasjon fra kravet om at 25 prosent av aksjene skal være spredt på allmennheten, det vil si blant personer som ikke har slik tilknytning til selskapet som angitt i børsforskriften § 2-3 på tidspunkt for opptak til børsnotering. Det forutsettes at selskapet så snart som mulig og senest innen fire måneder fra første noteringsdag oppnår slik spredning. Det forutsettes dessuten at det innen første noteringsdag etableres en ordning for å sikre oppfyllelse av nevnte betingelse som børsens administrasjon finner tilfredsstillende, heter det i en melding fra børsen.

Dermed fikk altså Aker Yards den ønskede dispensasjonen.

Medi-Stim og Axxessit vil begge noteres senest innen 16. juni, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere