RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruce tilbake i ny film

Sist oppdatert:
Se traileren til «Surrogates»!

(BIIPMAG):Bruce Willis spiller i den nye science-fiction filmen «Surrogates» og får oss til å drømme om en verden full av roboter.

Lever livet gjennom surrogater
Filmen, som er basert på tegneserien med samme navn, handler nemlig om en verden der teknologien gjør at menneskene kan holde seg hjemme samtidig som de lever livene sine gjennom en «robot-surrogat». Surrogaten ser ut som personen som styrer den, eller som en perfekt fotomodell hvis man foretrekker det.

Menneskene i dette samfunnet har et godt samhold der mord og kriminalitet ikke eksisterer ettersom de er beskyttet i hjemmene sine. Likevel går selvfølgelig ikke alt som det skal når mennesker begynner å bli drept i det utopiske samfunnet.

Må løse mysteriet
FBI-agent Greer, spilt av Bruce Willis, blir derfor satt på saken for å finne ut hvorfor mordene skjer, noe som fører til at han må oppgi sin egen surrogat og risikere livet sitt for å komme til bunns i saken.

Filmen er regissert av Jonathan Moatow, mannen bak «Terminator 3: Rise of the Machines» og har norsk kinopremiere 2.oktober.

Se filmtraileren til «Surrogates»:

Fiksjon eller fremtiden?
«Surrogates» gir en fascinerende, men kanskje også alarmerende, fremtidsvisjon som kan føles som ren fiksjon. Likevel kan det hende at dagens virkelige robot teknologi er på god vei til å utvikles slik at det kan bli mulig å få seg en surrogat. Se bare her:

Roboten Asimo kan løpe og gå i trapper:

Se Mimu, en catwalkmodell som slipper å tenke på hva hun spiser, her.

Ansiktet til surrogaten trenger ikke være stelt eller robotaktig. Hva med se ut som et geni?

Sacros har utviklet et robotskjelett som kan gi deg superstyrke uten trening:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere