RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruce Willis med dødstrusler

Sist oppdatert:
Bruce Willis er en svært streng og beskyttende far. Nå advarer han døtrenes kjærester.

Det er ikke lov å ta lettvint på det hvis man har tenkt å date Bruce Willis døtre. Nå drapstruer Die Hard stjernen guttene som er interessert i døtrene hans. Årsaken er at han vil statuerer et eksempel og få fram budskapet sitt .

Willis forteller at hans to eldste døtre Rumer og Scout har begynt å date og at han nå vil gjøre det klart for interesserte gutter hva de har begitt seg inn på.

Skal drepe

- Jeg har tenkt å få tak i fire eller fem av de og ta de med hjem også stille de opp langs husveggen. Så skal jeg si til de: «Gutter jeg ville bare fortelle at jeg har tenkt å drepe en av dere. Hvem av dere det blir er helt tilfeldig, jeg har nemlig ingen favoritter. Jeg vil at dere skal gå hjem å fortelle kompisenen deres at Bruce Willies drepte en av vennene deres», sier han ifølge Femalefirst.co.uk.

Barna jobber

Bruce Willis innrømmer at barna hans kun får lov til å jobbe som skuespillere hvis det er i filmer der han eller moren Demi Moore er med.

Hollywood stjernen spiller for tiden inn en ny thriller «Hostage» sammen med sin eldste datter Rumer. Han innrømmer at han holder øye med alle sine ambisiøse jenter inkludert de to yngste Scout og Tallulah.

- Det var veldig gøy for meg å jobbe med min eldste datter, forteller Bruce og presiserer at det ikke er lettere for hans barn å få roller selv om foreldrene er stjerner i Hollywood.

Bruce Willis er nå aktuell for en tredje oppfølger til 80-tallsklassikeren Die Hard, filmen som i sin tid gjorde han til superstjerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere