RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brudd for Britney og Paris

Britney Spears fant tydeligvis tilbake til fornuften omtrent samtidig som hun fant undertøyet.

(SIDE2): Ifølge den anerkjente sladderspalten Page Six i New York Post, har nemlig Britney dumpet sin «bestevenninne» Paris Hilton.

Omtrent samtidig som Britney kastet ektemannen Kevin Federline på dør, dukket hun opp i selskap med den lurvete og skandaleombruste sosietetsløvinnen Paris Hilton.

Paris skyld i trusesjokk?
Ikke før hadde de to frøknene begynt å henge sammen, før Britneys mistet trusa fire dager på rad. Det hele behørlig dokumentert i froskeperspektiv av observante paparazzifotografer.

LES OGSÅ: - Takk Gud for truser

Trolig var det ikke tilfeldig at truseglippene skjedde mens hun var i følge med frøken Hilton. For en kilde opplyser til New York Post at Britney har innsett at Paris Hilton var «dårlig selskap».

Staben til popstjernen skal ha forklart henne at koblingen til Paris Hilton er uheldig for imaget.

- Voks opp, Britney
- Hun forstår nå at dersom hun vil gjøre et comeback, må hun holde seg unna Paris. Og hun må oppføre seg som en voksen, sier kilden til avisa.

Samtidig melder flere internasjonale medier torsdag at Kevin Federline nå leker med tanken om å skrive en bok om ekteskapet med Britney, dersom han ikke får et klekkelig oppgjør fra eks-kona.

I boka kan K-Fed trolig avsløre sannheten om Britneys angivelige narkotikamisbruk og påståtte alkoholproblemer.

Krever enorme summer
Foreløpig ligger det an til at popstjernens eks-mann vil få utbetalt nærmere to millioner kroner i underholdsbidrag. I tillegg skal han få om lag 40 millioner kroner for sin andel i parets palass i Malibu, opplyser itv.com.

Som om ikke det er nok, krever K-Fed foreldreretten til parets to barn, Sean Preston og Jayden James, i tillegg til 110 millioner kroner.

Britney er tydeligvis over eks-mannen for godt, og er blitt koblet til flere menn etter samlivsbruddet. De heteste ryktene i Hollywood går ut på at hun er sammen med eksmannens produsent, Jonathan Rotem.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere